• 15
    iyi tribündür, sağlam tribündür, deplasmana kalabalık gelir hepsine eyvallah ama galatasaraylıyım deyip ads'ye dilenenler, foto video çekip adanalılar cimboma küfür ederken 'çok iyi tribün yeaaa' rezilliğini yaşayanlar nedir ? kimdir? nasıl galatasaraylıdır, bu soruyu sormak lazım.

    kendi tribününün tarihini bilmeden ads dilenciliği çok komik bir durum. dün tribünde takıma bağırmak yerine ads fotosu çekmek aymazlık en hafif tabirle. bu ülkede meşale rekorunu açık ara kim kırdı, kim yıktı o kapalıyı dünyanın tüm takımlarının üstüne, kim amatör branşlarda, basketbolda, euroleaguede avrupanın en iyi tribününü yaptı demirspor tribünü mü? yoksa taraftarı olduğunu iddaa ettiğiniz galatasaray tribünü mü?. 40 tane meşalenin fotosunu çekip twitterda ads'ye dileniyor millet dünya meşale rekorunun kırıldığı fener maçında asy kapalısını yaşamamış yeni nesil taraftarlar hepsi.

    adamlar cimboma küfür ediyor bunlar gidip fotolarla dileniyorlar. avrupa ülkelerine en kalabalık deplasmanları yapıp san sirolarda, old trafforlarda, dortmundlarda destanlar yazdı bu tribün. türkiye'de 60-100 otobüs gördü deplasmanlarda. 25 otobüse gerek duymadan 3 otobüsle anadolu şehirlerinin haritasını değiştirdi. valilere olağanüstü haller ilan ettirdi vakti zamanında. mazinizi öğrenin sonra dilenin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın