resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2554
    kendimi bildim bileli galatasaray maçlarını izler ve kadrosunun büyük çoğunluğunu bilirim. hatta biraz daha bilinçlenmemle geçtim kadrosunu, a2 takımlarını bilirim. ve yine kendimi bildim bileli servet çetin kadar nefret ettiğim bir isim hatırlamıyorum. hatta sevmediğim oyuncumuz vardır ama ilk defa bir oyuncumuzdan nefret ediyor, tiksiniyorum.

    rijkaard'ı gönderttiği ankaragücü maçından önce kendisi hakkında söyenen "takımı satıyor" eleştirilerine inanmazdım ama o maçtan birkaç gün önce başlayıp o maça yansıyan tavır ve hareketlerini görünce kendisi hakkındaki eleştirilere aynen katıldım, hala da bu görüşlere sahibim.

    bir insan yeteneksiz olabilir, yetenekli olsa da bunu sahaya da yansıtamaz, bunları anlarım. hakan balta'yı sevmem, sabri'yi herkesce malum sebeplerden ötürü severim ama sahadaki sabri'yle işim olmaz, aydın'ı sevmemekten ziyade kendisine kızarım. ama servet'ten nefret ediyorum. yaptığı hareketlerden, yukarıda belirttiğim sebeplerden ötürü nefret ediyorum.

    (bkz: servet çetin/@harry kewell the wizard of oz)'da belirtildiği gibi 10 ocak 2012 galatasaray adana demirspor maçında yerde kaldığı bir pozisyonda "inşallah yerden kalkamaz" dedim. normalde hiçbir insan için böyle bir dilekte bulunmam, hatta çubuklu tosun aynı pozisyonu yaşasa "inşallah bir şeyi yoktur" demem ama aynı temennide bulunmam. servet öyle bir insan işte, insanı insanlığından utandırıyor.

    umarım en kısa zamanda kovulursun bu kulüpten servet, gidersin demiyorum bak kovulursun. anca ona layıksın sen çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın