resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2543
    kariyerini ya da geldiği yeri karşılaştırma niyetinde değilim, ama sabri sarıoğlu hakkında sözlükte çok değil 2-3 gün önce yapılanlara uygulanan yaptırımların ve gösterilen tepkilerin aynılarının kendisi hakkında yapılanlara da uygulanıp uygulanmayacağı konusunu ciddi şekilde merak etmekteyim. tekrar söylüyorum ki alt yapıdan gelme muhabbeti yapılmasın, servet bizim çocuğumuz olmayabilir ama attığı bir çalım için bile serveeet serveeet diye haykırılarak desteklenen bir oyuncuydu kendisi. çok değil daha birkaç ay öncesine kadar. 2008 şampiyonluğunda kendisini bülent korkmazla falan karşılaştıranlar olmuştu cesur yürek diyenler olmuştu. omuzlara alındı. hatta kaptan olarak çıktığı maçlar dahi oldu kendisinin yine yakın geçmişte.

    kimsenin galatasaray'ın oyuncusuna hakaret etmeye hakkı yoksa 7 ocak 2012 sabri samsunspor maçı başlığı siliniyorsa, hani bir anlamda sahip çıkıyorsak bir oyuncumuza. hatta sözlüğe girdiğimizde eleştirilere sus cevabı alabiliyorsak, eboue gittiği ve kalan maçlarda ihtiyaç duyacağımız bir oyuncu olduğu için. her şeyden önemlisi parçalıyı taşıdığı için. semih kaya'nın allah göstermesin olası bir sakatlığında benzer şeyler servet için de geçerli. samsun maçında o da görev aldı. demek ki hala gözden düşmüş bir oyuncu değil. hala takımda ve en önemlisi hala parçalıyı taşıyor.

    tekrar söylüyorum sabri-servet karşılaştırması yapmıyorum galatasaray formasını taşıyan ve sezon sonuna kadar faydalanabileceğimiz iki oyuncuya gösterilen tepkilere uygulanan yaptırımların farkından bahsediyorum. sen bir oyuncunu koruyarak diğerini itin götüne sokamazsın. sokarsan başka bir oyuncunu soktuklarında sus diyemezsin. dersen adilim diyemezsin, komik olursun. sabri 2 - galatasaray 4 demeye hakkı yoksa kimsenin servet'e vatan haini demeye de hakkı yok. kanı bozuk falan diyenler çıktı hatta. işi ekşi sözlük deyimiyle götümüze girebilir boyutuna getirenler bile var.

    not: servet'i günahım kadar sevmem. takımda kendisini görmek istemiyorum. eleştiririm de. sabri'yi de hiç sevmem ve onu da eleştiririm. sonra servet hayranı yapmayın diye baştan söylüyorum. sadece ve sadece galatasaray forması giyen 2 ayrı oyuncuyu yakın zamanda aşağılayanlara karşı uygulanan yaptırım farklılığını ve adaletsizliğini tartışmaya açıyorum.

    edit: hakaret içeren entryler silinmeye başladı. anlayışı için hagi'ye teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın