resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2504
    büyük ihtimalle takım içindeki "ağabey" çekişmesinde yenik düşen ve dışlanan futbolcumuz. şimdi de "yukarıdan", "tribün ağabeylerinden" fısıldanarak takımdan uzaklaştırılması için kampanya başlatılmış. rijkaard döneminde sisteme uymadığı için yedek kalmaya başladıktan sonra takım içinde gruplaşmaya neden olduğu açık. rijkaard başarılı olsa idi takımdan servet giderdi; başarısız olunca rijkaard gitti.

    rijkaard'ı servet'in sabote ettiğini söyleyenler haklı ancak bir noktada yanılıyorlar. servet sadece kendisi isteksiz oynayarak takımı sabote edemez bence. takım içinde oluşturduğu grup ile birlikte yaptı bu işi. sabri ve arda'nın başını çektiği grup ile büyük sürtüşme yaşadılar bunun için, zaten sahaya da yansıdı bu. ben o zamana kadar servet'in yanında idim çünkü arda ve sabri'nin başını çektiği hakan şükür'ün etkisi altındaki grup duruma profesyonelce yaklaşamadılar. her şeye rağmen rijkaard'a sahip çıkmak için çabaladılar ama rijkaard ile olamayacağını göremediler maalesef. o günlerde rijkaard'ı destekleyenler servet'e büyük kin güttü ve tribünün büyük bir kısmını oluşturuyor maalesef bu güruh. sabri samimi bir galatasaraylı olabilir ama takım için yeterli değil, servet ise ligde her takımın ihtiyaç duyacağı iyi bir yerli stoper.

    ben büyük ellerin taraftarın tepkisini yönlendirmede oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum açıkçası. yıllarca hakan şükür'ün takım üzerindeki etkisini sürdürmesini sağlayan sabri'nin malum medya tarafından taraftara çok güzel itelendiği kanısındayım. servet geldiğinden beri tek bir hata yaptı ve hemen idam sehpasına gönderildi, medyada da bu yönde gazlandı taraftar. fatih terim kafasını arındırır inşallah bu konulardan servet'in ve yıllarca faydalanmaya devam ederiz kendisinden. takımdan gitmeyerek de çok profesyonel davrandığını düşünüyorum. ancak çok fazla üzülüyor olmalı ki 2008'deki halini aratıyor şu anda.

    ne kadar laf etsem boşuna :/ bizim gözü kara fanatikler iyi üçlü çektiren topçu ister; hava mücadelelerini kazanan, iyi hamle yapan adamlar galatasaray taraftarlığı yapmıyorsa yeşil saha üzerinde, pek bir anlam ifade etmiyor ne yazık ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın