resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 1466
    sevgili sözluk, simdi fatih terim'i bir kenara koy, öbur kenara da pino'yu. sonra söyle bir soluklan, derin nefes al ve kafayi topla. sonra bu iki zatin karakter yapisini ve futbol anlayisini gözunun önune getir. ustune de tatli olarak gecen seneki galatasaray ile bugunku galatasarayi dusun. aklina ilk gelenleri bu adam hakkinda entry olarak gir. mesela;

    arap takiminda attigi gollere bakin, 5 golun 2 si frikik, biri penalti, diger ikiside "vurmus gol olmus" diye dusunebilecigimiz sutlar. bencilligi oldugun gibi duruyor kisacasi. gecen seneki performansina bakiyoruz, kadiköydeki fenerbahce maci haric hicbir macta bence ustun bir futbol oynamadi. kos, geri gel, bencilligi birak diyen antrenörune oyun icinde gider yapti ve kadro disi kaldi. bu adam kazim'in on kati daha bencil ve futbol olarak 10 kati daha karaktersiz. gunun kahrami olmaya calisan, ve takimin ustune cikip tepeden bakmayi seven bir yapisi var. yetenekli ama futbolu hali saha futbolcusunun zihniyetinde.

    simdi gecin bu adami, fatih terim, bu adamin isigini o kamplarda görmediyse, ben bunun pino'dan kaynaklandigini dusunurum. pino, fatih terim'in oyuncusu degildir dolayisiyla galatasaray'in da... umarim yanilirim, gelir "fatih terim adam eder" ve cikar aslanlar gibi topunu oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın