• 33
    tribünlerde üzerinde sarı-kırmızı birşeyler bulunan 11 kişi saydığım maçtır. *

    gelelim maç analizine ;

    vakıfbank vasat takım. glinka ve libero gizem muhteşem oyuncular. diğerleri ecacı ve fenerbahçe ile başedebilecek güçte değiller.

    biz ise çok net ligin ancak 4.sü olabiliriz.

    nati çok kötüydü. mustafa sarp, barış özbek,tuğba palazoğlu gitti ama deniz hakyemez hala direniyor. şubede bir türlü düzelemiyor. lo bianco bu galatasaray için 3 gömlek fazla. calderon çok ama çok kötüydü gerçek calderon bu değil. seraya şahsen çok üzüldüm. hoca çok ağır dille eleştiriyor kendisini o da garibim başı önde işini yapmaya çalışıyor. selime önemli oyuncu ama üst düzey hedefler için zor. acil orta oyuncu lazım. gökçen iyi niyetli ilk sette müthiş servislerde attı ama olmuyor. yerine giren nilay çok yetersiz.

    voleybol muhteşem bir spor ve aynı gün futbol maçı da olsa bu kadar ilgisizlik beni üzdü. ayrıca neriman ve neslihan gelmeden bu takımın bir üst kademeye çıkması imkansız. bir şekilde milli takımın ilk 6'sından 2 oyuncu alan kazanıyor bu işi. şu anda liginde şampiyonluğa en uzak şubemizin takımına biraz takviye fena olmaz hani. ama olacaksa da en üst düzey türk takviyesi. lo bianco ile oynayacak bir neslihan'ı bir neriman'ı düşünemiyorum. biliyorum neslihan imkansız en azından bu sene için ama neriman sanki olabilirliği var gibi duydum. ben bilemem (bkz: orkun darnel) bilir. reçete belli gerisi onların işi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın