• 32
    yaptığı resmen yanına kar kalmış olan köstebek. hemen hemen her sabah bu adama küfrederek başlıyorum güne, yeni yıla ömer güvenç'e söverek girecektim neredeyse. o kurumdan para kazandığı her güne lanet ediyorum. bu adam kovulana kadar ligtv ve digitürk'e her gün mail göndereceğim.

    --- alıntı ---

    temmuz ayından beri türkiye'nin gündemine oturmuş olan şike skandalıyla ilgili ek iddianameleri kurumunuz çalışanlarının en azından bazıları tarafından incelenmiş olduğunu düşünüyorum. o tapelerde şirketinizin bir çalışanının, hem de bir derbi maçı öncesi, takımlardan birinin basına kapalı gerçekleştirdiği taktik idmanda denediği kadroyu rakip takımın (şu anda hapishanede bulunan) başkanına telefon yoluyla aktardığı açık ve seçik bir biçimde görülmektedir. kelimelerin şifrelenmediği, kodlamalara başvurulmayan aşağıdaki bu telefon görüşmesiyle ilgili ömer güvenç isimli çalışanınızın yapabileceği herhangi bir savunma bile bulunmamaktadır.
    http://www.gscimbom.com/...eller/3e10cgaylk.jpg

    yukarıdaki telefon görüşmesinden haberdar olmanıza rağmen ömer güvenç'in halen kurumunuzun maaşlı elemanı olarak çalışmaya devam ettiğini görmek türk futbol seyircisinin aklına "acaba digitürk ve lig tv de mi bu işlerin içinde?" sorusunu ciddi şekilde getirmektedir. zaten şike soruşturmasının başından beri gösterdiği 'elastik' duruş nedeniyle asıl amacının ülkede temiz ve dürüst futbol yayınlamak değil üyeleri üzerinden para kazanmak olduğu gün yüzüne çıkan digitürk ve lig tv'nin bu skandalın üzerine ömer güvenç'i derhal görevden uzaklaştırma gibi dirayetli bir duruş sergilemesini çok da beklemiyorduk, fakat gelinen bu noktada digitürk ve lig tv açık olarak bu pisliklere göz yummakla kendi kurumsal kişiliğini de korkunç bir şekilde zedelemektedir.

    olayın üzerinden haftalar geçmesine rağmen hala hiçbir şey olmamış gibi işine gelip giden ömer güvenç'in derbi kadrosunu sızdırması artık bu çalışanınızın şahsi şerefsizliği olmaktan çıkmış, kurumunuz tarafından göz yumularak adeta tasvip edilen bir karaktersizliğe dönüşmüştür. hiç bir açıklama yapılmaksızın ömer güvenç'in görevine devam edebiliyor olması türk futbol kamuoyunun aklına aşağıdaki soru işaretlerini bırakmıştır:

    1- ömer güvenç'in halen görevine devam ediyor oluşu olayın digitürk veya lig tv yönetiminin bilgisi dahilinde gerçekleştiğini mi gösterir?
    2- ömer güvenç'in gelecekte konuşup başınıza iç açmasından korktuğunuz için olabilir mi ömer güvenç'i kov(a)mayışınız?
    3- türk futbol kamuoyunun bu olayı unutacağını mı sanıyorsunuz?
    4- bir insan hapse girecek bir suç işlememiş olması kurumunuzda çalışabilmek için yeterli mi? etik değerler, insanların iş ahlakı, onur ve haysiyeti, kurumunuzun duruşu gibi kavramlar sizin için hiç bir anlam ifade etmiyor mu?
    5- dilinizden düşürmediğiniz türk futbolunun marka değeri, ömer güvenç gibi çalışanları bünyesinde barındırmaya devam eden lig tv tarafından mı korunacak?
    6- stadları bozuk olan şehirlere her programınızda bir takım mesajlar vererek gösterdiğiniz hassasiyeti bir derbi öncesi rakip takıma kadro sızdıran muhabiriniz için niçin göster(e)miyorsunuz?

    bu sorular cevaplanana veya ömer güvenç isimli çalışanınızın işine son verilene kadar digitürk'ün ve lig tv'nin de bu işin içinde olduğu veya bu pisliklere çanak tuttuğunu düşünmeye devam edeceğiz. kurumların şeref ve haysiyetlerini korumaları dost/ahbap ilişkilerinden daha önemlidir. eminim ki 50 adet decoder ömer güvenç skandalı nedeniyle iptal edilseydi o çalışanınızı kovacaktınız, halbuki bu işin üzerine fazla düşülmediğinden ve unutulacağını sandığınızdan bu konuda bir karar alamıyorsunuz.

    fakat unutmayın ki olayın takipçisiyiz.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın