• 46
    dün akşam eve giderken radyosporu dinliyordum. semih haznedaroğlu yayına çıktı. adam resmen tff'nin genel kurula gitmesini doğru bulduğunu ve tff'nin yerinde kendisinin olsaydı aynı kararı vereceğini söyledi. utanmasa küme düşmenin de kaldırılmasını savunacaktı ama biliyorsunu yönetimden adnan bey ve ünal bey bu konularda konuşma yetkisine sahip biz bir şey diyemiyoruz dedi.

    resmen moralim bozuldu, savunduğumuz şeyleri "doğru ve yapılması gereken" şeyler olduğu için savunan bize, başkana ve adnan öztürke rağmen tam tersini düşünebiliyordu semih haznedaroğlu.

    sabah geldim ve yönetimimin açıklamasını okudum. ünal aysal ve adnan öztürk. özellikle adnan öztürk için sadece liseli olduğundan adnan polata karşı acayip şeyler söylemişliğim vardı. ve kendimden utandım. meğer gerçekten adamı tanımadan bilmeden yargısız infaz yapmışım adam hakkında. buradan bir kez daha özür diliyorum gıyabında. ve ünal başkan birisi yazmış 150 kilo çeker, 100 kilosu dizleriyle göbeği arasında diye. işte başkanın tanımı bu. umarım uzun yıllar bu ikili başımızda kalır.

    açıklama tam kıvamında olmuş. her cümlesinde anlayana bir kapak var. dili muhteşem. resmen kibar kibar geçirmişler. bu saatten sonra olması gereken tek şey tff'nin istifa etmesi. ama bunu istemiyorum aslında öyle bir köşeye sıkışsınlar ki kendi elleriyle feneri düşürmek zorunda kalsınlar. birbirlerini yesinler. hadomerin dediği gibi yiyin birbirinizi ete para vermeyin *.
App Store'dan indirin Google Play'den alın