• 33
    okurken lafın girdiği yerleri ve kurumları düşünüp mutlu olmamı sağlayan açıklama. fakat bu ibişler bu kadar resmi bir yazının içeriğini anlayamaz müsaadenizle bu açıklamayı onların anlayacağı dilden yazıyorum:

    "bak güzel kardeşim,

    3 temmuz'dan bu yana şike soruşturması diye bir şey başlattınız, olayı lig başlamadan çözme durumunuz varken karmaşık yapa yapa işin içinden çıkamadınız. sorgulananlar belli, cezayı hak eden ve etmeyen belli, buna rağmen hala uyuz uyuz etrafınıza bakındınız ve uefa da işlerinize karışıp ebenize atladı. biz sağlam bir bok yedik bari sistemi değiştirelim diye ligin içine sıçtınız ama kendi sisteminizi değiştiremediğiniz için hala aynı boku yemeye devam ettiniz.

    biz dedik ki bu iş karmaşık, olaya karışanların birbirine ne soktuğu belli değil o yüzden biz karışmayalım, abiliğimizi koruyalım dedik ama zaman geçtikçe daha çok sapıttınız be kardeşim! bak bu lafım sadece federasyon dürzüsüne değil. bizim şikeci ezeli rakibimiz kendi bokunun üstünü örtmek için "sonuna kadar takipçisiyiz" yazdı biz gene efendilik şu bu dedik sesimizi çıkarmadık.

    oğlum yeter lan bizim de buramıza geldi artık. federasyona dedik ki "sen ezik misin, başkasına göre ne hareket ediyon git kendi kararını kendin al uefa'yı bu işe sokma" ama oğlum sen harbi eziğin önde gideni bayrak sallayanıymışsın. gittin ben bu işi halledemem deyip genel kurula yalakalık yaptın. bok ye federasyon! yemeye devam ediyorsun zaten, daha hala ampır ampır konuşup 58. madde diye bik bik ötüyorsun.

    ben bu saate kadar diyeceğimi dedim federasyon. bu saatten sonra senden adam olmaz.

    sikerim böyle fenerbahçe'yi.

    galatasaray"
App Store'dan indirin Google Play'den alın