resim
Süleyman Hurma
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Karagümrük
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 110
    aziz yıldırım'dan bile daha fazla nefret ediyorum bu karaktersizden. karaktersiz evet görsün dava etsin.

    - beşiktaş forması giyen mehmet topuz'u dayatma ile fenerbahçe'ye sattı. bu transferde ülkü ocakları bağlantısı konuşulmadı ama ilginç değil mi?
    - ali turan transferinde aylarca salyalarını akıtarak kin kustu. ali turan bosman kuralıyla transfer oldu, kendileri troisi'yi nasıl almıştı?
    - gökhan ünal ve mehmet topuz için billboard ilanları verip iki oyuncudan 15 milyon dolar kazandı.
    - amrabat konusunda futbolcu istemesine rağmen transfere engel oldu ve hala oluyor. bu konuda en güzeli ich yazmıştı. bırakın almayın konuşturmayın şunları sanki maradona'yı alıyoruz demişti çok haklı ama oyuncu gitmek istiyorum orda oynamak istiyorum derken hurma masaya bile oturmuyor. köle pazarı mı kayseri? şimdi amrabat'ı a2 takımına yolluyormuş galatasaray'a transfer isteğini yinelediği için. buna en yakın örnek bizim hakan ünsal'ı kadro dışı bırakmamızdır heralde. o dönemde ortalığı yıkan galatasaray'ı eleştiren spor medyasından amrabat konusunda da aynı duyarlılığı beklemek hayal tabi. şimdi herkes galatasaray yüzünden amrabat'ın futbol hayatının tehlikeye girdiğini falan yazıcak. dünya büyük süleyman hurma dilerim allahtan bunların acısı çıkar kayserispor'dan. haksız yere kin kustuğun takımların destekçilerinin ahı yetecektir senin kayserispor'una. amrabat'da da sike sürülcek akıl varsa olayı fifa'ya taşısın. galatasaray'a gelip gelmemesi önemli değil, adamın futbol oynama hakkını kimse elinden alamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın