resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 198
    neye direnip de, ne uğurda taraftarın gözünde bu kadar büyüdüğünü anlamadığım futbolcu. adam galatasaray'ın ilgilendiğini öğrenmiş, eşek yüküyle para almak için gelip, sonrasında sıçrama tahtası olarak kullanıp avrupa'ya gitmek istiyor büyük ihtimalle. eleştireceğim bir konu değil, kendi hayatı, ekmek parasını kazanıyor, bu işler karşılıklı çıkar ilişkisi. ne yapıyorsa kendi için yapıyor.

    ama bir adam için galatasaray'ın şu kayserispor'un seviyesiz yönetimiyle tekrar irtibata geçilmesini istemek nasıl bir kafadır? zararsınız arkadaşlar siz bu kulübe. önce bir, iki ses çıkarıyorsunuz, sonra birbirinizi gaza getirip, çığ oluyorsunuz, sonunda olan konsantrasyonu dağılan kulübe oluyor.

    uzun zaman sonra ne dediğini ne yaptığını bilen bir başkan çıktı. açık net kulübün hedefini tavrını açıklıyor. çamur atana, kirletemezsin diyor; terbiyesizlik yapana, seviyene inmem diyor. siz hala bir futbolcu için galatasaray'da oynamak istiyorum dedi diye kafayı oynatıyorsunuz. geçin bunu, bu futbolcu için iki kulüp arasında bir irtibat sağlanacaksa bu kayseri tarafından gelecek bir adımla olacaktır. bunun dışında oyuncu kendi yoluyla serbest kalıp da gelip oynamak isterse o zaman yönetim, teknik heyet bakar, kararını verir.

    sen galatasaray taraftarısın, öyle davran!
App Store'dan indirin Google Play'den alın