• 49
    kişiler kurumlar suçları masumiyetleri s.kimde bile değil de ben istemiyorum bu gerizekalıların düşmesini. daha doğrusu düşmelerini istemiyorum değil yedikleri tezeklerin cezası neyse çekecekler hatta şu aziz yıldırımsporluları da maskelerden pankartlardan dolayı "suçu ve suçluyu övmek" suçundan tıksalar içeri cezalandırsalar içimin yağları eriyecek beter olsunlar.

    ama bu gerizekalılar olmadan da ligin keyfi olmayacağı düşüncesindeyim. hatta biliyorum öyle. ben şampiyon olacaksak bunlara koya koya şampiyon olmayı istiyorum şampiyon olamayacaksak da bunlara koyup heveslerini kursaklarında bırakmak istiyorum galatasaray fenerbahçe rekabeti herhangi bir rekabet değil benim için oynadığımız o maçlar "zor maç sıkı deplasman dikkat etmek lazım" vıdı vıdılarından çok öte benim için.

    ama gerizekalılar edepleriyle duramıyorlar işte amk. ulan hem kendinizi s.ktiniz hem de futbol keyfimin içine ettiniz yemin ederim varlığınız başlı başına allaha şirk koşmak lan. şu yaşa kadar takip edeni olmadan nasıl gelmiş bunca mal diyorsun, "yok lan onları da allah yarattı" dersen durum çok daha vahim.

    futbol keyfimin içine ettiğiniz de yetmedi bi de günaha girdim vallahi otuz bir olsa çekilmez bunlar.

    ama düşmesinler bi daha koyalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın