• 178
    oyunun defans sistemine alışmak biraz zaman almaktadır; ancak alışıldığında oyundan alınan zevk katlanmaktadır. defans sistemi konusunda dikkat edilmesi gereken birkaç hususta fikir aktarayım naçizane tecrübelerimden:

    1- eski sistemdeki anlayıştan kurtulun, hani şu sonsuza kadar pres yapayım elimi ileri butonundan hiç çekmeyeyim mantalitesinden bahsediyorum.
    2- sürekli pres yapmak yerini rakibin pas atacağı yere doğru hareketlenin. yani alan daraltmaya çalışın. bu sayede top kazanmak kolaylaşıyor.
    3- rakibe orta izni vermemeye çalışın. zira içeride uzun oyuncuları varsa ya da yırtıcı forvet mevcutsa atağı karşılamak çok güç oluyor. gerekirse kornere çıksın ama top altıpasın içine yönelmesin.
    4- defansta rakibe hamle yapma tuşunu çok sık kullanmayın. zira bu hareketi yaptığınızda topu çalamadıysanız geçmiş olsun o adam eksilmiş oluyor.
    5- eğer savunduğunuz adamdan daha fizikliyseniz örneğin chicharito'yu toure ile savunurken oyuncunun yanından koşun, omuz koyun. bir şekilde sindiriyorsunuz. ama o adam topu boş alana sürerse yine bir adım önde oluyor. o şansı tanımamak gerekli.

    sözün özü, defans sistemi diğer oyunlardan farklı olan ama kesinlikle daha gerçekçi hazırlanmış tarihin en iyi futbol oyunu. alıştıkça aldığınız keyif de maksimize oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın