• 34
    önce gülerek izlediğim, ancak süre geçtikçe ve konuşmaları, söylenen sözleri dinledikçe sinir katsayımın arttığı miting.

    sürekli "büyük fenerbahçe direnişi için..." diye bağırılıyor falan. neye direniyorsunuz arkadaşım, noluyor? savaş mı çıktı? bu gösteriş kime? hayır yani birkaç bin taraftar gelmemiş doğru düzgün zaten, komik oluyor resmen. kafayı mı yediniz? manik depresif bunlar yemin ediyorum. yaşlı bir kadın çıktı az önce "biz fenerbahçeyi bütün dünya olaylarının üstünde tuttuk.." dedi. şaka yapıyor heralde, yok artık dedim. çocuk gibi... bir de sonra bedri baykam'dı sanırım, şöyle laflar etti: "..ezikler, saha içinde değil kapalı kapılar ardında ezikliklerini kapamaya çalışıyorlar, çünkü son 11 yıldır en başarılı takım fenerbahçe ve saha içinde bizi kimse alt edemedi......bazı galatasaray yöneticilerinin obsesifleşmiş fenerbahçe düşmanlığı çok yanlış, yanlış yoldasınız, uyarıyoruz, ilerde pişman olursunuz vs vs vs..."

    dinledikçe bu sözleri, sinir küpü olmakla gülmekten kırılmak arası gidip geldim. hayır sanki son 11 yıl içinde beşiktaş, galatasaray, bursaspor falan şamp. olmadı hiç, 11 senedir fener şamp oluyor hep. zaten galatasarayın yurt dışı başarılarını saymıyorum hiç, nasıl olsa onlar hep şans eseri olmuş olan şeyler ya hani, onları dikkati almaya gerek yok.

    hele şu an çalan marş, inanılmaz yani. kardeşimle beraber televizyonun karşısında yıkıldık. bi ara kardeşim yere düştü falan yuvarlandı yerde gülmekten.

    özetle, her zamanki gibi galatasaraylı olduğum için yeniden gurur duydum.

    edit: şu an konuşan adam kimdi adını kaçırdım ancak türkiye'de futbol fenerbahçe sayesinde var dedi. bi de bizim aslantepe'ye fena laf sokuyor. bizim sahamızın tapusu bizde falan da filan. fenerbahçe'nin tek yapabildiği galatasaray'a bulaşmak. taraftar zihniyeti bu. bir kere de farklı bir yol izleyin dişimi kırıcam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın