• 5
    atletico madrid kariyeri hakkında fazla bilgim yok, ancak "20 milyon pound + luis garcia*" karşılığında liverpool'a transfer olduğunda fernando torres'ten beklentiler çok yüksekti.

    ilk sezonunda* 46 maçta attığı *33 golle bu beklentileri boşa çıkarmamıştı. attığı gol sayısının yanı sıra ofsayt tuzağını ustalıkla delmesi, birden hızlanıp yardırma özelliğinin olması ve etkili gol vuruşları yapabilmesiyle ideal bir forvet görüntüsü çiziyordu. böyle bir performans gösterdiğinde abartanın bizler değil torres olduğunu söylemek yanlış olmaz bence. liverpool'da geçirdiği 2. ve 3. sezonlarında 17 ve 22 gol atarak etkili olmayı sürdürdü diyebiliriz.

    ancak daha sonra çeşitli nedenlerle* bir form düşüklüğü yaşadı. şimdilerde kaleciyi geçip topu dışarı atıyor falan... zamanında gösterdiği etkili performansla dünyanın en iyi forvetleri arasında gösteriliyordu doğal olarak, ancak şimdilerde eski formundan ve etkili oyunundan çok uzak. eleştirilmesi normal, ancak bu durum torres'in her zaman abartılan bir futbolcu olduğunu göstermez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın