• 2
    ''şahane bir havada oynadıgımız maçtır. hava istanbulda 5 derece civarı, rüzgar bilmem kaç not, yagmur gani. sahada 14 tane galatasaray formalı manyak. ne sandınız, manyak tabii.''

    (bkz: #848544)

    manyak gibi, bir maç için 100 kilometreden fazla yol tepip, hadımköy'den altunizade'ye 2 saati aşan bir yolculuk yapma sebebim yukarıdaki cümlelerde gizli.

    arkadaş, ''14 tane galatasaray formalı manyak'' düşünsene ya. bundan daha güzel ortam olabilir mi top oynamak için? suratları rüzgardan yamulmuş, hangi yönden geldiği belli olmayan yağmurla sucuk gibi olmuş, nefesleri soğuktan kesilmiş ''14 galatasaray formalı manyak''. tabi bir de saha kenarında bu maçı izlemeye gelen 2 manyak daha var. gel de gitme bu maça. gel de zevk alma.

    maça gelince,
    captano'nun da dediği gibi ''yenilseydik de aynı zevki alırdım.'' öylesine bir maçtı. yenilmek bir şey değil de, sakatlanmak keyfimi kaçırdı ne yalan söyleyeyim. gerçi bu oynadığımız sürenin çok keyifli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. rakibin güzel oyununa karşılık veremeyerek 7-2 geriye düştüğümüz maç, 10 dakika da 8-8'e geldi, 15 dakika kala da malum olayı yaşayıp sakatlandım, kaptan maçı bitirme kararı aldı. onların da maçının içine ettiğim için ayrıca üzüldüm. bu keyifli maç için, o şartlarda sahaya gelen bütün arkadaşlarıma ve ayrı bir manyaklık sergileyip bu maçı izlemeye gelen k.j.'ye ve sisli meydanlarinda dolasan'a teşekkür ederim. ayrıca, hezemerinyonapsin'ın performansı gösterdi ki, izmir tayfası en iyi topçularından birini kaybetmiş.

    herkesin ayağına sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın