• 14
    harry kewell'ın 7 numarayı almamasındandır. kewell galatasaray'a geldikten hemen sonra yaptığı bir röportajda 7 numarayı giydiğinden beri sakatlıklardan kurtulamadığını, bu yüzden artık bu numarayı giymek istemediğini söylemişti. gerçi bizde de çok sakatlandı ama neyse..

    nitekim kewell leeds ve avustralya milli takımında 10 numarayı, galatasaray'da ise 19 ve 99 numaralı formaları giymiştir. yeni takımı melbourne victory'de ise 22 numarayı giyiyor. öyle 7 numarayla özdeşleştiğini de düşünmüyorum ben kendisinin. bence 10 daha çok yakışıyor kendisine ama tabi bizde oynarken 10 numara ve kaptanlık pazubandını giyen yabancı oyuncuların kariyerlerinin zirvesinde yaşadıkları haksızlıkları düşündükçe 10 numarayı giymeye kalksa başına neler gelirdi düşünemiyorum.

    tahminim gole en çok ihtiyaç duyduğumuz bir avrupa maçında bir takım yeniçerilerin etkisinde olan bir hoca tarafından oyundan alınıp yerine kurtarıcı olarak mehmet güven oynatılırdı. ertesi sene de hem pazubandını hem de formasını bu oyunculardan birine kaptırırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın