resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 651
    simdi bu adama yavas falan diyorlar ama 21 aralik 2011 gs - manisa macinda saatte 15.4 km hizla hayvani bir sprint atarak macin en hizli adami olmustur. referans olsun diye 100 metre terk yigit gökoglan'in 10.1 km/s kostugunu belirtelim.

    riera'da bir uyumsuzluk söz konusu. evet ama bu onun yavas ve ise yaramaz bir futbolcu oldugunu göstermez. liverpool formasi ve milli formayla ciktigi maclarda rakibin sag kanadina resmen tunel acmis bir adamdir. kendisi ayrica fm tabiriyle bir ml dir. formsuzlugunu ve takima uyum surecini bir turlu atlatamadi yoksa cok canlar yakacak raket ayakli futbolcudur. ne yapalim bazen gelen oyuncunun mayasi tutmuyor takima.

    ek not olarak ligin ilk haftalarinda kara tren eboue'nin de bu platformda itin götune sokuldugunu, elmander'in iyi bir yedek oyuncu olarak tanimlandigini unutmayalim.riera koc burcudur ve koc burclari hirsli olurlar. fatih terim'in karakterine uygun bir futbolcu olarak ustundeki su ölu topragini attigi anda, neden gs formasini giydigini herkese gösterecektir. atamaz ise yil sonunda elini sikar, tesekkur eder ve selametle ugurlariz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın