• 145
    hector cuper'i göreve getirerek bir kez daha adından söz ettirmeyi başaran karadeniz takımıdır. nedim türkmen tebrikleri haketmektedir.

    efsane valencia'nın yaratıcısı kurt hoca hector cuper ile anlaşmıştır, şakaysa komiktir, gerçekse daha bi komiktir.

    kim ne derse desin, hector cuper avrupa'nın bir dönem en çok korktuğu hoca olmasıyla bilinir. eline verilen mütevazi kadrolarla devlere kafa tuttuğu 2000'lerde her kulvarda kafaya oynayıp son anlarda verdiği şampiyonluklarla tanınır.

    sistemiyse senelerdir osman tanburacı'nın kıçını yırta yırta savunduğu 4-6-0'dır. orta sahada çizgi halinde pres yapan bir yapı oluşturup rakibi yarı sahasından çıkarmaması en belirgin özelliğidir yönettiği takımların.

    santrfor aramaz, hatta kafasına eserse hiç oynatmaz. joaquin, vicente, baraja, albelda, aimar, ayala gibi adamları eliyle işleyerek dünya futboluna kazandırmıştır.

    orduspor'un ilk yarıdaki performansı son 6-7 maç haricinde ne kadar sağlam bir takım kurgusuna sahip olduğunu gösterdi aslında bizlere. kaybettikleri tüm maçlarda da çatır çatır futbol oynadılar. hector cuper'le ikinci yarının flash takımı olabilirler.

    orduspor'a ve ordu kentine hayırlı olması, türk futboluna keyif katması dileklerimle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın