• 12
    galatasaray efsanelerini anıyor türk telekom dünyaya duyuruyor

    türk sporunun en büyük taraftarı türk telekom ve galatasaray spor kulübü, galatasaray taraftarını duygulandıracak projeye unutulmaz futbolcumuz cevad prekazi ile devam ediyor.

    2011 – 2012 sezonu boyunca sürecek olan “galatasaray efsanelerini anıyor türk telekom dünyaya duyuruyor” adlı proje kapsamında galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıran isimler ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’da anılıyor.

    21 aralık 2011 galatasaray manisaspor maçında füzenin mucidi prekazi yanımızda olacaktır.

    galatasaray’ın 21 aralık çarşamba günü spor toto süper lig’in 17. haftasında ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’da oynayacağı manisaspor maçında unutulmaz futbolcumuz, cevad prekazi tribünleri selamlayacak.

    cevad prekazi
    1957 yılında doğan prekazi 1985-86 sezonunda galatasaray'da forma giymeye başladı. frikik ustası olan prekazi, tanju ve mirsad ikilisine yaptığı asistlerle sayısız golü hazırladı ve bununla galatasaray'ın unutulmazlar listesine adını yazdırdı. galatasaray'ın lig şampiyonluklarında ve avrupa kupası başarılarında büyük pay sahibi olan arnavut asıllı oyuncu 1991 yılında galatasaray'a veda etti. bir süre altay ve bakırköyspor'da top oynadıktan sonra ülkesine geri döndü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın