• 7
    yoktur.

    çok uzun yıllardır çok kötü yönetildiğimizden bahseden uzun bir entry yazıcam ama bir türlü vakit bulup yazamıyorum. uzun yıllardır çok kötü yönetilmemizin en önemli unsurlarından birisi bu galatasaray lobisi mevzusudur. maalesef bizim aristokratlar kendilerini çok yukarıda gördükleri için herkese tepeden bakıp kendi sporcularına bile zaman zaman çok kötü davranarak çevrelerindeki herkesin nefretini çekmelerinin yanı sıra insan varlıklarının onların varlığına armağan olması politikası güttüler. bu yüzden hiç bir zaman lobimiz olmadı. bu kafa devam ettiği müddetçe de olmaz.

    ya onu da geçtim aynı ekipte yer almış kulüp üyeleri bile bazen birbirlerine neler yapıyor kardeşim inanılmaz. ekipleşip birbirlerine çelme takmaya çalışmak cabası. kulübün içinde bile dayanışma zar zor sağlanıyor. herkes ayrı bir alem.

    basında bir tane dahi galatasaray dostu sporcu bulunmamasının, herkesin galatasaray'dan nefret etmesinin ve eline geçen her fırsatta tekme atmaya çalışmasının nedeni bu burnu büyüklüktür.

    senelerce hakem hatalarının kurbanı olduk, ilk parasını rahmetli ali sami yen beyin cebinden verip galatasaray'a kazandırdığı ali sami yen stadyumunu kaybettik, 350 milyon dolar borcumuz var. geldiğimiz yer burası. geçen yazdığım bir entryde eldeki hisselerin %60'ın altına düştüğünü tahmin ettiğimi söylemiştim, sayın başkan dünkü divan kurulunda beni doğruladı. elde %58 kalmış.

    unutmadan: geçen gün barcelona'nın mali durumuna ilişkin bir yazıyı okurken gözüme çarptı. barcelona'nın borcu da 350 milyon dolarmış. barcelona'ya bak bize bak. hepimize allah sabır versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın