resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 159
    galatasaraya gelmek istediğini, galatasarayın türkiyedeki en büyük kulüp olduğunu ve aynı zamanda hayallerindeki takım olduğunu söyleyen oyuncu. bence çok büyük meblağlar verilmeyecekse alınmalıdır. neden? ;

    -birincisi kendisi şu an galatasarayda (neredeyse) (belki melo) hiç bulunmayan oyuncu tipindedir. dikine kaleye hızla inip şut atabilen, çalım atabilen bir oyuncu.
    -aynı galatasaraydakiler gibi hırsla oynayan bir oyuncu ki bu terimin takımında şart olan birşey.
    -galatasarayn almak istediği reyes'den hem hırs, hem istek hem de yaş olarak artıları var. reyes sezon başında gelmek istemeyen şimdi zorunluluktan gelebilitesi olan bir adam. ama kendisi galatasaray için "hayalimdeki takım" demiştir. istekli olan bir böylesine genç ve yetenekli bir adam takımınıza gelmek istiyorsa almanız lazım.
    -kazıma göre eksisi bencil olması (ki galatasaray pasa ve takım oyununa dayalı bir düzen içerisinde) ve savunma yapmama (en azından kazım kadar) ihtimali.

    bence kendisinin bize gelmesinde galatasarayda son dönemde oynanan fenerbahçe * ve trabzonspor maçlarındaki atmosfer, sinerji, başarı ve bunun sonucu oluşan şampiyonlar ligine gitme ihtimalinin artışı da var. kendisi de bu genç yaşta galatasaray gibi bir kulüpte oynamak ister. bu normal ama kulübü olan kayserispor kulübü kendisini bize vermemek için ya da verse bile fahiş bir fiyatla vermek için herşeyi yapacaktır. eğer galatasaraya gelmek istiyorsa kafası uçmuş olan kulüp yöneticilerinin kafalarını biraz daha aşşağılara çekmek zorunda. yani onlarla net konuşmalı.

    çok fahiş olmayan bir fiyata alınabilirse kazım yerinde sağ açıkta yardırabilitesi olan oyuncu. semih ve emre gibi iki oyuncuyu şimdiden çıkartıp isme göre değil performansa göre adam seçen terimin eline gelecek olması da kendisinin ayrı bir artışı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın