• 4
    maçın başında daha 10 dakika olmadan, sağ çizgeden ortaya, yani bana doğru pas atan captano abimizin pasında önümü kimse kapamayınca, sağ ayak dışıyla topu kalecinin ( peja ) uzak köşesine hafif falsolu yolladım. ( kaleciye göre sağ alt direk dibi ) durum 1-0.
    yelekleri giydirdik...

    bu arada haftalar sonra da ayaklarımda ne ağrı ne sızı. bomba gibi hissediyorum kendimi. soğuk havadan dolayı nefes alma zorlugundan baska hiçbir problem yoktu. maç öncesi ısınırken de bunu konusuyorduk diğer arkadaslarla. canavar gibiydim oysa ki. ühühüeeaaaaaaa..

    sonra 5 dakika geçti geçmedi, maç çok heyecanlı olacağa benziyor derken, defanstan hucuma doğru çıkarken kaptırılan bir topu yakalamak amacıyla toka'nın peşinden koşturdum. o da aut çizgisinin orda içeri çevirmek için cok sert vurdu. top kaleye doğru yönelmesin diyerekten yine sağ ayağımı uzattım. bu esnada çok sert vurulan top geldi sağ ayak dışıma carptı. ama ne carpma ! olduğu gibi döndü bilek. çat diye çaturt sesini duydum. zaten kalkamadım. kenarda cok bekledim buzladım. ayağa kaltım basmaya, oyuna girmeye calıstım ama olmadı. bir de zorladım üstüne.

    neyse maçı izledim yine de içeriye gidip geldikten sonra.
    daha doğrusu gidemiyorum ki. ayağımda var bişeyler. neyse seke zıplaya falan...

    kardesimi aradım gelsin beni alsın diye. maç bitmişti bu arada.
    her hafta benzerini yaşadığım sanssız sakatlıklardan sanıyordum lakin büyük sbt olmuşum :(
    bağlar çok fena zedelenmiş. haftasonu olduğu için de asistandan başka bir doktor bulamadı. asıl teşhis yarın konulacak. ya alçı, ya da kılıf takılacakmış. yani temizinden çok uzunca bir süre ayak üzerine basamayacağım gibi, futbol da burada bitiyor dostlaaaaar :(

    bir de, maç boyunca numaradan yerde yattığımı dile getiren,
    benim de kasıklarım ağrıyor ama ben yine de oynuyorum diyen sevgili romeomuz vay acondios'a selam ederim :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın