resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 717
    ingiltere'de bolton'da son sezonunda sadece 1 maç forma şansı bulamayan isveçli golcü, galatasaray'a bedelsiz transfer olduğunda kafalarda soru işaretleri yaratmıştı. elmander'e verilen yıllık 2 milyon euro eleştiri toplamış, performansı merakla beklenmeye başlamıştı.

    istanbul büyükşehir belediye ile oynanan sezonun ilk maçında sakatlığı yüzünden oynayamayan, samsunspor maçında ise son 30 dakikada forma giyen ve 1 gol atan isveçli yıldız, daha sonraki haftalarda ilk on birin değişmez ismi oldu.

    sarı-kırmızılı ekibin efsane golcüsü hakan şükür'ün formasını sırtına geçirdiği günden beri taraftarların da sevgilisi olan elmander'in bu performasının altında günlük yaşantısı yatıyor. istinye'deki bir villada eşi amanda ve 10 aylık bebeği lily ile mutlu bir yaşam süren isveçli, antrenmanlara 2 saat önce gidiyor ve 1 saat salonda çalışıyor. istinye'deki komşularıyla da samimi dostluklar kuran elmander'in gece hayatı da bulunmuyor. florya'daki antrenman sonrası soluğu ailesinin yanında alan galatasaraylı futbolcu zamanının tamamını onlarla geçiriyor.

    ruslara "hayır"

    fransız toulouse'dan 14 milyon euro’ya bolton'a geçen ancak galatasaray'a bedelsiz gelen elmander, ruslar'ın da kapsama alanına girdi. anzhi ve zenit'in, yılda 2 milyon euro alan tecrübeli oyuncuya "iki katını veririz" önerileri getirdiği, ancak "hayatımın en mutlu günlerini galatasaray'da yaşıyorum. bunu bozmak istemiyorum" yanıtı aldıkları bildirildi. ruslar'a verilen bu yanıtını öğrenen sarı-kırmızılı yönetimin de elmander'e hayranlığının iki kat arttığı öğrenildi.

    http://www.facebook.com/...p;type=1&theater
App Store'dan indirin Google Play'den alın