• 708
    cezayı sene sonu verecekmiş.

    bu iddianame sonrası yer yerinden oynar. fenerbahçe'nin şike konusundaki girişim ve eylemleri mahkeme kanalıyla açıklanmış , bunun "sonrası" mı olur ? eğer korktuğu şey fenerbahçe taraftar ve medyasının baskısı ise bunca kanıta rağmen hala daha "aziz yıldırım büyük başkan !" diyenleri ve savunmaya çalışanları mahkemeye bile verebilir.

    ayrıca işin hukuki kısmını bilen bir insan değilim fakat söylediği gibi sezon sonu karar verirse ne olacak ? diyelim fenerbahçe ligi ve play-off'ları şampiyon bitirdi , o zaman çıkıp "hacı ya sizin şampiyonluk sayılmıyor , ha bi de geçen sezon aldığınız kupayı da verin o da iptal" mi diyecek ? madem sonucu belli daha ne sezon sonunu bekletiyorsun ?
    benim anladığım amaç fenerbahçe'nin en azından yayın ve maç gelirlerini sabit tutmak , taraftarın desteğini muhafaza etmek. bunun başka bir açıklaması yok.

    bütün bunlara rağmen çıkıp adam akıllı bir açıklama bile yapamıyor. bu bahsettiğim şeyleri sorsanız buna bile kendince cevap verir. tabi bütün bu tavrına rağmen fenerbahçe taraftarı sezon sonu kendisine tekrar düşman olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın