resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 704
    inanılmaz pres yaparak ve fizik avantajını da kullanarak rakip defans oyuncularına adeta çile çektiren forvet.

    son vuruşlarda inanılmaz değil ya da topu alıp 5 kişiyi geçmiyor fakat özellikle televizyon başında maçı izleyenlerin göremeyeceği yerlerde öyle şeyler yapıyor ki inanılmaz. örneğin dün 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı bunların en güzel örneklerinden birisi. adam yorulmadığı süre içinde öyle bir baskı yaptı ki , gitti olmaz pozisyonda topu kapıp golü attı.

    şimdi bazı çakallar "bilica ama yani hep hata ama !" diyorlar. eğer tarafsız bir gözle ve futboldan anlayan bir zekayla o pozisyonu izlerlerse elmander'in topa hayvan gibi atlamadığını görürler. büyük ihtimalle emander bilica'yı izlemiş ya da o an tahmin etti bilemiyorum fakat bilica kendisini yere bırakana kadar markaj halinde kaldı , sonra topu alıp golü yaptı. bunun dışında rakibi yerde ve hava toplarında bu kadar rahatsız ettiğiniz zaman geride oynayan takım arkadaşlarınız da daha rahat oynuyor. en basitinden selçuk ve ona bağlı olarak melo'nun bu kadar rahat ilerde oyun kurmasının sebebi bu adamdır.

    fakat benim bir itirazım var ; fatih terim bu adam yorulduğu zaman oyundan alsın. 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı sırasında da bir faul yaptı son dakikalarda. aynısını daha önce de yapmıştı ve yine yapacak. neticede bir insandan bahsediyoruz ve tüm maçı müthiş bir presle tamamlaması mümkün değil. ayrıca kendisinin baros'la çift santrafor olarak başlaması daima galatasaray lehine olacakır.

    umarım böyle devam eder , aslansın elmander.
App Store'dan indirin Google Play'den alın