resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 623
    7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçında skora mutlaka katkıda bulunması gereken oyuncudur. geldiği günden beri bir maç hariç skora katkısını hatırlamıyorum. sabırla bekliyoruz.

    karşısında dizi oyuncusu olabilecek yetenekte gökhan gönül oynamakta. engin maalesef galatasaray takımında yok. hakan balta ve selçuk inan'ın riera'ya daha çok yaklaşması ve gökhan gönül'ün olduğu kanadı paramparça etmeleri gerekli.

    şayet bu oyuncumuz ilk 45 dakikada yine hatalı ortalar, isabetsiz şutlar atarsa fatih hoca ikinci yarıda gerekeni yapacak ve yedek kulübesi zayıf olduğu için 60. dakikalarda çıkarken belki ıslıklanacaktır.

    sana söylüyorum ey ispanyol, ortaların rakibe çarpmasın artık, şutların çerçeveyi bulsun ve şayet patlayacaksan bu maçta patla. maçtaki performansın maçın alınması için çok önemli. klasının farkındayız ancak artık gerekeni yapman lazım. çok borcun birikti taraftara. şu ana kadar en az 2 gol ve fazladan 2 assist yapmalıydın. borcunu tahsil etmek için 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçında arena'dayım, lütfen çek olmasın peşin peşin tahsilat istiyoruz.

    (hadi be riera buraları övgülerle doldur artık)
App Store'dan indirin Google Play'den alın