resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2004
    öncelikle dünkü programı baştan sona kadar izlediğimi ve büyük keyif aldığımı belirtmek isterim. burası kadar nezih başka bir sosyal platformda paylaştığım dün geceki yazıyı buraya da aktarmak istiyorum.

    rıdvan'ın düştüğü durumdan asla mutsuz değiim. neden?

    *elinde zamanında aramızdan bazı arkadaşlarında katıldığı "objektif" spor yorumcusu sıfatına sığınıp medyaya çıktığı ilk günden beri alttan alttan hep galatasaray aleyhine konuşmuştur.

    *onun için fenerbahçeden başka doğru yoktur. ve dikkat edin galatasaray çemişkezekspor ile, beşiktaş ofspor ile maç yapsa maç sonu değerlendirmesinde hep konu döner dolaşır fenerbahçeye gelir.

    *fenerbahçenin sahasında bir olay olsa asla konuşulmaz bu şahıs tarafından, ama gs birşey mi yaptı haftalarca konuşur (son örnek melo ve eboue olayları)

    *canı sıkılınca mikrofonu bırakır gider, kitleler onu dinleyenler umrunda değildir. (milli maç) sonra özür diler arsız bir şekilde.

    *iş bu şahıs medyayı kendi gücü ve çıkarları için yıllarca kullanmaktadır. insanları sinsi duruşu ile yönlendirmektedir.

    *yıllarca güç odağı aziz yıldırım onu korumuş kollamıştır. gücün yanında dura dura kendisini güç olarak görmüştür. cumhurbaşkanı'na savcı'ya posta koyacak kadar ileri gitmeyi kendine hak görmüştür.

    *sonra bunlar ekranlarda konuşulduğunda önce "benim hakkımda program yapmayacaksınnn!!!!" tripleriyle ortama dalmış, baltayı sert kayaya vurunca bknz: ahmet çakar " hooop rıdvan bizi güntekin'le karıştırdın heralde" söylevi. bu kez "rica ediyorum yalvarıyorum beni bu konulardan uzak tutun" lafıyla ağlak tavrına geri dönmüştür.

    zerre üzülmem bu hale. aksine zil takıp oynarım. çünkü yıllardır yaptığı sinsi davranışlar burama ( burada yazar boğazını gösteriyor) kadar gelmişti ve ekranda bu ismi gördüğümde iğreniyordum.

    düşündüklerin senin, söylediklerin herkesindir demiş filozof amcalardan biri ( programın yorgunluğundan isim hatırlayamadım filozof amcadan özür dilerim). sen ülkenin spor gündeminde en güçlü kanallardan birinde ağzına gelen herşeyi özgürce söyleyeceksin. sonra biri çıkıp senin söylediklerini tartışacak. sen bunu "rıdvan dilmen'i bitirme operasyonu "olarak adlandıracak, ve bunun son bulmasını isteyeceksin.

    eee hakkında konuştuğun yargısız infaz yaptığın tüm futbolcuların böyle bir hakkı yok. onlar napsın rıdvan efendi.

    sözün özü. en kısa zamanda ekranlardan silinmen adının bir daha spor medyasında duyulmaması dileği ile
App Store'dan indirin Google Play'den alın