• 428
    galatasaray'ı ve futbolu çok sevmeme rağmen ilk kez arena'da bir derbi izleme şansı yakaladım. cuma gunu guney orta kısımdan biletimi aldım ve mac gununu beklemeye basladım. bunun için farklı duygular içerisindeyim sözlük.

    arena ile tanısmam bu sezon basındaki liverpool hazırlık macı ile oldu. stadyum full olmamasına rağmen seyircinin maça ilgisi oldukça fazlaydı ve tahminimce 40bin renkdaş oradaydı. takip ettigim kadarı ile derbi için tüm biletler bitmek üzereymiş. buda demektir ki 52bini bulucaz. atmosferi az cok tahmin etsem de heyecanıma engel olamıyorum. cunku gectigimiz uzun surecte ortada bariz olarak "suçlu" bir takım var. ayrıca bu takım ezeli ve ebedi "düşman" bizim için. içlerinde oylesine çirkef ve agzımı bozucam * karakterli oyuncuları varki.. * *.

    her neyse. bize burada büyük gorev düşüyor renkdaşlar. seyirci avantajımızı gercekten hissettrmeli, oyuncusundan teknik direktorune, antrenorunden hakemlere kadar herkesi baskı altına almalıyız. her pozisyonda tavrımızı net ve toplu bir şekilde ortaya koymalıyız. ve en onemlisi bunu 90 dakikaya yaymalıyız. eger bunu basarabilirsek zaten maça 1-0 önde başlarız.

    bu serefsizler ordan cıkamasınlar. son topa kadar destek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın