• 1
    2011 yılının son derbi zirvesi olacaktır. türkiyenin en büyük derbisidir. bütün sezon maçlara gelemeyen istanbul dışındaki hatta ülke dışındaki galatasaraylılar her şeylerini ayarlayıp galatasaray-fenerbahçe maçına gelirler.

    öncelikle bu zirvenin aslında ali sami yen sokak'ta olması daha iyi olacak gibi gözüküyordu. romantik bakış açısıyla tabii.

    ancak, hafta içi bir çok kişi çalışırken sokak büyük ihtimalle bomboş olacaktır. biz ve bir kaç ruh hastası dışında sokağa gidecek adam sayısı az. kaldırımda şarapçı gibi kalma ihtimalimiz yüksek.
    bir diğer sebep maç günü istanbulda yağmur bekleniyor. soğuk önemli değil de yağmur işi bozar.
    başka bir sebep istanbul dışından gelecek arkadaşlar. valla ben yılda ancak 1-2 kez istanbula gelsem ille de nevizadeye gitmek isterim. onları yalnız bırakmamak lazım.

    bunlar benim gerekçelerim. soğuk yüzünden, ali sami yen'i o halde görmek istemediği için sokağa gelmek istemeyenler olduğunu biliyorum.

    o yüzden diyorum ki;

    yer : aslanım, nevizade
    başlangıç : 13:00 suları
    bitiş : 18:00'den biraz önce

    edit 1 : nevizadeye formalı-formasız girebilmek, tezahürat yapmak falan gibi soruları oraları iyi bilen arkadaşlarımız cevaplayacaklar. mikrofonlarımız feanor'da.

    edit 2 : söylememişim ama bütün galatasaray sözlük yazarları ve bütün galatasaraylılar davetlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın