• 342
    mantık çerçevesinde, normal şartlar altında, fener balı olmadığı koşullarda, hakemlerin adil olduğu koşullarda, takımımızdan önemli 2-3 insan aynı anda öyle ya da böyle oynayamaz duruma gelmediği sürece sabaha kadar oynansa her 10 dakika da bir gol atmamız gereken ve atabilecek durumda olduğumuz maçtır.

    amma lakin ki her derbiye ümitli bakıp her derbiden söve saya ayrıldık son zamanlarda farkındayım sözlük. fakat artık bu maçta isterse hakemler sarı lacivert forma giysin, isterse maradona futbola dönüp onlarda oynasın, isterse takımımızın yarısı suikaste kurban gitsin, isterse lugano görünmezlik iksiri bulup saha da olsun, isterse adını unuttum savunmalarında ki kazma penaltı noktasında petrol arasın, isterse saha da 7 kişi kalalım, isterse yüce federasyon maçı saat sabah 9a koysun taraftar olmasın yine de artık skme zamanıdır, o karaktersizleri o sahaya gömme zamandır, ne zaman ali sami yen dense volkanın emrenin aklından gitmeyecek bir atmosfer oluşturma zamanıdır. yine büyük konuşuyorum yine her yerde konuşuyorum bu sefer olacak diye. ben göt olmaya razıyım, dalga konusu olmaya razıyım ama artık arma için, parçalı için galatasarayımız için unutamayacakları bir maç verelim şu şikecilere, karaktersizlere, çirkeflere valla çok doluyum sözlük maçı galatasaray alacak gtünü ver deseler vereceğim amq düşünmeden*.

    umarım maçtan sonra burada herkes mutlu, huzurlu, beklenen galibiyetten kendinden geçmiş, zafer sarhoşu bir halde olur. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın