• 42
    --- alıntı ---

    hamilton ve scherzinger tekrar birlikte

    basında çıkan haberlere göre lewis hamilton ile bir süre önce ayrıldığı eski sevgilisi nicole scherzinger yeniden bir araya geldi.

    sun gazetesi'nin haberinde ikilinin, ilişkilerine bir şans daha vermek istedikleri ve aralarındaki sihirli formülü bulma adına önümüzdeki birkaç haftada gizli görüşmeler yapacakları yer aldı.
    the sun'a konuşan bir kaynak: "f1 sezonu süresince canlanan bir ilişkiyi sürdürmek sıkıntılı. lewis çok meşgul ve her hafta sonu farklı bir ülkede. birbirlerini göremediklerinde skypke gibi şeyleri kullanıyorlar ama bu, gerçeğinin yerini tutmuyor."
    "f1'in arada olmaması ile lewis, nicole ile biraz daha düzgün zaman geçirmeyi amaçlıyor. (lewis) bunun için sabırsızlanıyor."
    bununla birlikte nicole scherzinger hâlâ los angeles'te, american x factor'un ilk sersinde jürilik yapıyor. final, noel'den hemen önceye denk geliyor. yani o zamana kadar hamilton ile yeteri kadar fazla zaman geçiremeyecek.
    lewis hamilton, bu barışmanın sinyallerini daha önceden de vermişti.
    hamilton: "birbirimize karşı hâlâ güçlü hisler besliyoruz ve ona hâlâ çok aşığım. kim bilir? belki de gelecekte bir araya geliriz. gerçekten çok olumlu birkaç gündü. los angeles'ten harika hislerle ayrıldım ve işler derinlik kazanıyor"

    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın