• 81
    ujfalusi'nin eksikliği üstüne üstlük semih'in de sarı kart sınırında bulunuyor oluşu bu maçı defansif açıdan sıkıntılı geçireceğimizin habercileri.

    semih elbette soğukkanlı ve iyi bir stoper,yani rakibi yanından geçip giderken bakmayacak ve müdahelelerini kart görmeyecek şekilde yapacak ama hakemlere de güven olmuyor...kart görmemesi çok önemli 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı adına.

    öte yandan bizim fenerbahçe derbilerinden önce karnemiz genelde iyidir.yani "bu maçtan sonrası derbi,o yüzden arada kaynayacak." düşüncesine katılmıyorum.fatih terim'in oyuncularımızı bu maça da çok iyi hazırladığını düşünüyorum.zira bu maçta da 3 puanı almamız çok önemli.

    gençlerbirliği'nin bu sezon* evinde en çok puan toplayan olduğunu göz önünde bulundurunca zor bir deplasman gibi gözükse de kendilerine karşı ankara'da da dahil bir üstünlüğümüz var.ankara'daki yapılan 40 maçta;18 galibiyetimiz,15 mağlubiyetimiz ve 7 beraberliğimiz var.60 gol atmış,51 gol yemişiz.geçen sezon* ölü halimizle bile deplasmanda 3-2 yendiğimizi de not düşmek lazım.

    fuat çapa oyuna etki edebilecek,iyi bir teknik direktör.takımını nasıl oynatacağı* çok önemli.hurşut meriç'e de dikkat etmeliyiz,bu noktada eboue'ye büyük iş düşüyor.

    kazım'ın yerine sağ kanatta kim başlarsa başlasın daha efektif olacağı kesin,aydın dahil.çünkü son zamanlarda kazım aşırı formsuz.riera da biraz kıpırdanırsa ofansif olarak iyi bir oyun sergileyebilir.

    fatih hoca'nın yine çift forvet çıkacağını düşünüyorum.elmander'in eksikliğini hissedeceğiz.çünkü elmander rakip defansı yoran bir oyuncu.bu sefer sercan-baros ikilisiyle çıkıp görelim,bir tek bu ikiliyi izleyemedik şimdiye kadar.bence gayet hızlı ve dikine gidebilen bir ikili olacak eğer oynarlarsa.

    melo'nun dönüşü de orta sahamızı rahatlatacak.

    son olarak da mertan'ın ilk 11 başlamasını istiyorum ama zor gibi.

    çıkalım önce bu maçı alalım,fenerbahçe'nin icabına sonra* bakarız !
App Store'dan indirin Google Play'den alın