resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1043
    öncelikle kendisi hakkında yazılan , galatasaray'da olsa anca rotasyon oyuncusu olurdu zaten iyi bir oyuncu sayılmaz hatta mustafa sarp'dan fazlası yok tarzında yazılara sesli güldüğümü söylemek isterim.

    barcelona ve real madrid'in gölgesinde kalmasına ve çoğunlukla, yatırım yaptığı üst düzey oyuncuların en verimli çağlarında başka klüplere gitmelerine karşın avrupa'nın en istikrarlı takımlarından biri olan valencia'nın yeniden yapılanma süreci içinde transfer edilen m.topal çoğu müsabakada başarılı bir şekilde oynamakta ve ayrıca valencia'nın başarılı grafiğinde büyük katkısı var.

    yukarıda bahsettiğim m.topal hakkında yazılanlar, türk insanın futbola ve futbolcuya bakış açısını net bir şekilde ortaya koymaktadır. futbolla yatıp futbolla kalkan , kalabalık bir ülkenin dişe tırnağa dokunur fazla bir başarısının olmamasında bu tip bakış açılarının etkisi büyüktür. en üst düzey futbolda artık kendine yer bulamayan oyuncuları yıldız transfer adı altında takıma doluşturan transfer poltikasının sonucu ortadayken akıllı transfer politikasıyla ayakta kalıp la liga'da üst sıralar için yarışmacı hüviyetini sürdüren-- türkiye süper lig şampiyonuna, şl de iki maçta 9 gol atan-- valencia'nın neden m.topal'ı transfer ettiğini düşünmeliyiz. mehmet topal sahip olduğu özellikler bakımından günümüzde oynanan futbola uygun yapıda bir oyuncu keza inter'den aldığı transfer teklifi bunları doğrulamaktadır.yakın bir gelecekte kendisini chelsea, inter, bayern gibi takımlarda izlememiz muhtemeldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın