• 167
    fifa 10 ve fifa 11 oynamamış, bu oyunu da bilgisayarda oynamış biri olarak söylüyorum; bu oyun olmuş.

    oyuna direkt olarak tactical defending modunda ve world class zorluk seviyesinde başlayınca "n'oluyo lan?!" dedim sürekli kerpeten ali gibi. 8-10 maç sonunda atabildiğim gol sayısı sadece 1'di. uzun süredir pes oynadığım için doğru düzgün pas bile atamıyordum. ben de professional zorluk seviyesine geçtim ve oyuna alışmaya çalışıyorum şu sıralar.

    tactical defending modu, ilk aşamada "bu ne lan böyle?!" dedirtebilir, ancak zaman geçtikçe zevkli hale geliyor. iyi pozisyon almak ve zamanlamayı iyi ayarlamak gerekiyor. bi' oyuncuyu kontrol edip deli dana gibi rakibin peşinden koşunca boş alanlara atılan güzel paslar sonucu bir anda kaleciyle karşı karşıya kalıyor rakip. bu durumda bile kaleciyi çıkarıp çıkarmama kararı ve zamanlama çok önemli.

    paslar pes'ten sonra çok değişik geliyor. alıştım gibi, güzel diyebilirim. şutlarda ayak içi opsiyonu çok önemli. doğru yerden, doğru zamanda ayak içi şut çekince çok güzel goller atılabiliyor. gol attıktan sonra da oyuncuyla istediğimiz yere koşabiliyoruz, anladığım kadarıyla bazı tuşlara basarak gol sevinçlerini de biz seçiyoruz. carroll'la gol attıktan sonra yön tuşlarına ve wasd'ye random bir şekilde basınca tevez gibi kıçını salladı, o boyla pek hoş olmadı. bu tip şeyler olabiliyor demek ki. neyse...

    be a pro modunu ve kaleci olmayı hiç denemedim, nasıl olduğunu bilemiyorum. denedikten sonra birkaç kelime yazarım belki buraya.

    uzun süre sonra futbol oyunu oynarken zorlandım ve gerçekten inanılmaz zevk aldım. ne diyelim, teşekkürler ea.
App Store'dan indirin Google Play'den alın