• 17
    fatih terim, türk futbolunda zincirleri kırdığı, takımını türkiye'ye avrupa'dan kupa getirebilecek mental yapıya kavuşturduğu için türk futbol tarihinin en büyük teknik direktörüdür. fatih terim'in ilk galatasaray döneminde oynattığı futbol, şu ana kadar türkiye topraklarında bir takımın oynadığı en muhteşem, en seyredilesi futboldu. kimse o seviyeye tekrar çıkamadı.

    şenol güneş ise, galatasaray omurgasını milli takıma harika şekilde yerleştirip, milli takıma tarihinde aldığı en iyi dereceyi getirmiştir. trabzonspor'la yaptıkları ise takdire şayandır. özellikle ikinci döneminde, gelir gelmez dirilttiği takım, şikeciler yüzünden hakettiği şekilde ''şampiyon'' ünvanını alamadı. ilk kez katıldıkları şampiyonlar liginde, gruptan çıkma şansları son maçta da devam ediyor. şenol güneş'in trabzonspor'u, şampiyonluk yarışında hep var ve gördüğümüz üzere avrupa kupalarında da gittikçe daha atılgan bir takım haline geliyor. bir türlü parlayamamaış, hayal kırıklığı yaratmış futbolcuları da parıl parıl parlatıp milli takım seviyesine çıkardığı gerçeğini de gözardı etmemek lazım.

    ikisi de çok büyük, ikisi de çok önemli. benim gözümde türk futboluna eşik atlatan fatih terim bir adım önde. ama ikisine de hayranım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın