• 2
    --- alıntı ---
    kapalının sağındaki insanların yerimiz gasp edildi gibilerinden yorumlarını okudum. ilk kombineler çıktığında o bölgeden kombine alan arkadaşlarımız olmuştu. anlatılan şey şuydu genelde, kendi koltuğunda ayakta takımına destek vermek istenen insanlar zorla oturtuluyor. zorla tabiri yanlış anlaşılmasın tabi, öyle zorla biraz zor da oradakiler efendi arkadaşlarımız olduğu için büyük ihtimalle arkalarındakilerin kendi kendine sıkıntı yaratmasını dert edip oturuyorlardır yani. o yüzden cumartesi olanlara fazlasıyla sevindim. herkesin nadiren de olsa hak ettiğini bulması güzel oluyor. zaten diş geçiremeyeceklerini uzaktan iyice süzmüş olacaklar ki epey bir hakaret etmişler o sinirle monaco kral soyundan gelen taraftarlarımız. hiç yakışmamış yani böyle kaliteli, neydi işte tribün dışında da sevdikleri olan, orada onu gerçekten birinin koltuk tartışması sebebiyle bıçaklayabileceğine inanacak kadar sağdan soldan uydurma tribün bilgisine sahip insanımıza.

    numaralı alt-üst, güney üst, pegasus üst, kapalı alt-üst herkes oturacak ondan sonra da biz şöyle taraftarız biz böyle taraftarız da bilmem ne. hayır yani gerçekten iddia ettikleri gibi ıslıktı, tepkiydi, alkıştı işlerinin tamamen yalan olduğunu, hele skor mazallah 0-1 oldu mu nasıl homurdandıklarını bilmesek, maçlarda neler oluyor, nasıl derin sessizlikler var görmesek inanacağız harbiden. kapalının ortasında durumlar nasıl diye gidip bakanlar diyor ki biz oraya gitsek katil oluruz, adamlar fatih terim'e küfrediyor bütün maç oturduğu yerden diye. muslera'ya top geldiğinde ıslıklayan şerefsizler oldu o statta, şimdi nasıl övüyorlardır. zaten stat buz gibi, oturmaktan beyinleri dondu yemin ediyorum.

    seneye kapalıya geçme gibi bir durum olursa, hiçbir şeye değil de 50 metre fazladan yürüyüp statı dolanacaklarına üzülecekler.

    --- alıntı ---

    fevkaladenin fevkinde bir yorum *
App Store'dan indirin Google Play'den alın