resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 368
    transferinde girişimlerde bulunulması yönünde, yönetime mail attığım futbolcu.

    galatasaray sk yönetimine

    yaz transfer döneminde, her türlü girişimi yapmamıza rağmen, kulübü köln fc'nin ileri sürdüğü nedenlerden ötürü, renklerimize bağlayamadığımız lukas podolski'nin, takımında mutsuz olduğu ve ayrılmak istediğini medya vasıtasıyla hergün okumaktayız. takımımızın gol yollarında, özellikle ileriye dönük sol kanat bölgesinde çektiği sıkıntı da malumunuz. oyunu rakip sahaya yıkmamıza, topa sürekli sahip olarak oyuna hükmetmemize rağmen bunu skora yansıtamayışımızın verdiği sıkıntıları yaşamaktayız.

    türkiye ve almanya arasında, milli takımlar düzeyinde oynanan maçtan sonra da verdiği demeçlerde açık kapı bırakan podolski'nin yeniden gündemimize alınması en öncelikli isteğimizdir.

    takım oyunu içerisinde sırıtmayan, etkili, yetenekli, bitirici ve savaşçı özellikleriyle takımımızı çok çok ileriye taşıyabilecek, aynı zamanda ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena stadı'nda da, ortalama bazında seyirci rakamını pozitif yönde etkileyebilecek bir isimi, kutsal parçalı forma içerisinde görmek, en büyük hayallerimizden birisidir.

    iyi çalışmalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın