• 3
    şu kadar hapis yatacaklar, cezalar paraya çevrilmeyecek, yöneticilik yapamayacakar lafları metristekiler için uygulamamayacağından yalandır. yani millet yine aldatıldı. eski yasada olmayan cezaların paraya çevrilemeyeceği kuralı yeni yasa ile gelirse bu yeni "daha ağır olan" hükümler eski dönemde suç işleyenler için uygulanamaz. tekrarlarda da ceza verilmesinden yırttılar.

    yani bir kere yaptık 15 defa daha yaparızın kapısını açtılar. bağımsız savcı mehmet berk'e atılan büyük bir kazıktır bu değişiklik. resmi gazetede yasa çıktığı anda (an meselesidir) metristekilerin çoğu biz zaten 5 ay yattık, deliller toplandı, yurt dışı çıkış yasağı konulsun diyerek tahliye edilecekler. savcı belki çeteye sokmaya çalışırsada, onu da elimine etmek için sulh ceza ve asliye ceza gibi ufak suçların takip edildiği davalara yönledirme yapıldı.

    dünya spor tarihinin en büyük skandalına imza atanların çok dostu ve gücü varmış. vatandaşın en önemli sorunları gündeme bile gelemezken bunu sorun olarak algılayan meclisi de ayrıca tebrik ediyorum.

    tff'nin spor hukuku cezalarını içeren tüzükleri değiştirmesi de yakında gündeme gelir. herkes kabul etsin bu adamlar çok güçlü, galatasaray ve diğer bir kaç kulüp sağlam durmaz ise yasayı değiştirenler, tff iç tüzük ve talimatlarını da çok rahat değiştirir. şimdi uefa konusunu nasıl çözeriz diye düşünüyorlardır.

    edit; imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın