resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 571
    madem kendisi üzerinden fatih terim'in üstün scouting yetenekleri eleştirilmiş o zaman olaya biraz geniş bakmak lazım tabi bazı arkadaşların at gözlüklerini çıkarmaları gerekiyor.ne kadar kolay olur bilemem.hatta çokta kolay olmaz bence.

    şimdi albert riera transferi için mademfatih terim'i eleştiriyoruz geçtiğimiz transfer dönemlerinde elde ettiğimiz üstün başarılı grafiği gözler önüne sermekte fayda var.

    öncelikle bir sezon öncesine bakalım isterseniz;

    2010-2011 sezonu transfer ile gelenler : zvjezdan misimovic (vfl wolfsburg), emiliano insúa (liverpool fc - kiralık), ali turan (kayserispor), musa çağırhan (altay), mehmet batdal (bucaspor), serdar özkan (beşiktaş jk), çağlar birinci (denizlispor), lorik cana (sunderland), juan pablo pino ( as monaco )

    görüldüğü üzere transferde bir verim analizi yapılsa kimden ne kadar verim alınmış,transferde ne oranda başarılı olunmuş herşey çok net!

    2009 2010 sezonu transfer ile gelenler : leo franco(atletico madrid),gökhan zan(beşiktaş),mustafa sarp(beşiktaş),abdul kader keita(lyon),elano blumer(manchester city),lucas neill(everton)

    üzgünüm ama bu transfer dönemi hepimizi heyecanlandırsada sonu ne derece hüsran oldu hepimiz biliyoruz.keita dışındakiler'i teneke bağlayarak yolladık.keza hala yollayamadıklarımız mevcut.

    daha fazla geriye gitmeyeceğim ve sadece bu sene yapılan transferler ile geçtiğimiz 2 sezonki transferlerden alınan verimi karşılaştırmanızı istiyorum.özellikle 2009 2010 sezonundaki tek verim aldığımız adam abdul kader keita idi.

    2011-2012 sezonunda ise tek verim alamadığımız adam albert riera.onunda hangi şartlarda transfer edildiğini bilmeyen yoktur heralde.

    demem o ki fatih terim'in bir(1) maçlık üstün scouting yetenekleri zaten bir sol açık aramıyordu zaten.başka bölgeler için kafa patlatıyordu o yetenekler o sırada.hani belki ordan bakarsak daha rahat düşünürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın