resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1372
    kendisi güzel bir bahanedir. ille de bu sözlüğe siyasi tartışma sokuşturmak için en güzel bahanelerden biridir. siyasetçi olmayı tercih etmiştir çünkü. o sebeple bu başlık altında, ''akp şöyle, rte böyle, cemaat öyle'' diye atıp tutmak serbest sanıyorsunuz.

    buradaki yüzlerce yazarın tek ortak noktası galatasaray. hepimiz bu takımı tutuyoruz ve burada yazmamızın tek sebebi galatasaraylı olmamız. bunun dışında, kim akp'ye oy vermiş, kim chp'ye oy vermiş, kim bdp'ye oy vermiş, kim mhp'ye oy vermiş, kimin siyaset umurunda değilmiş, hiçbirimizi ilgilendirmemeli.

    hakan şükür'ü tartışırken, şu başlıkları anlarım:

    -yabancı futbolculara karşı tavırları
    -cemaatiyle olan bağlarını galatasaray'dan uzak tutamaması
    -galatasaray'la bağlarını kopardıktan sonra, onu sahiplenmeyi bırakması

    tamam, bunları tartışın, bu konulardaki tutumundan rahatsızlığınızı bildirin, siyaseti tercih etmesini yadırgayın, galatasaray hakkındaki görüşlerine katılmayın falan filan...

    ama, ''cemaati ülkeyi yönetiyor, bik bik...'' nedir yahu? cemaatinin ülkeyi sattığına yönelik belge sunacaklar varmış mesaj atarsak. ne yapacağım o belgeyi be güzel kardeşim, duvarıma mı asacağım? belgen varsa sunacağın yer mahkeme, ben değilim. hükümetle sorunlarını çözeceğin yer sandık, meydanlar, stk'lar, bilumum mekanlar. kimse sizden susmanızı istemiyor. aksine herkes konuşsun. demokrasi, oy verip kenara çekilmekten ibaret değildir. ama konuşacağınız yeri bilin artık be!
App Store'dan indirin Google Play'den alın