resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1346
    şimdi yanlış bir algı var genel olarak. biz burada hakan şükür'e safi siyasi kimliğini kullanarak giydirmiyoruz. doğrudur hakan şükür'ün seçtiği taraf benim dünya görüşümle taban tabana zıt ama sırf bu yüzden her fırsatta bel altı vurmuyoruz bunu sürekli gözümüze sokmasınadır sitemimiz. kaldıki ben onu milletvekili olmadan önce de futbolu bırakmadan önce de çok sevmezdim yalan söylemiyim şimdi.

    bir örnek vereyim arif erdem mesela. yanlış hatırlamıyorsam eşi kapalıydı. muhtemelen o da hakan şükür'le aynı fikirleri paylaşır. tabi şimdi eşi kapalı diye bu çıkarıma vardın yaftalama yapma diyebilirsiniz haklısınız da. ama ben onun futbolu bıraktığından beri aynı dönemde aynı takımda olduğu arkadaşlarının tam tersine ne siyasi eksende bişeyler söylediğini duydum ne de galatasaray'a giydirdiğini...
    ve ben arif erdem'i tamamen zıt kutuplarda olmamıza rağmen o kadar çok seviyorumki. tam bir beyfendi galatasaray futbolcusuna yakışacak karakterde insan. burada hangi galatasaraylının arif hakkında tek kelime kötü bir şey söylediğini duydunuz?

    hakan şükür ise mikrofon gördüğü her yerde adeta bir erol köse'ymişcesine gerekli gereksiz konuşuyor her lafında galatasaray'a da dokunduruyor. sanki o sarı- kırmızı formayı terleten o değil. vaktiyle yabancı futbolcular için kulis çalışması yaptığını saymıyorum bile.

    hadi bunları geçtim neden yok sayıyor bizi ve galatasaray'ı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın