• 181
    bu maçı fenerbahçelilerle kol kola izlemeliyiz arkadaşlar; yıllardır başlangıcını bilmediğimiz bir husumetle birbirimizi öldürecek kıvama geldik ama artık buna dur denmeli. hiç umudum olmasa da ultraslan yönetiminden stadyumda fenerbahçelilerle kol kola maç izleyeceğimiz bir organizasyon düzenlemesini rica ediyorum. bununla ilgili bir başlık da açabilirim ama konuyla ilgili bu başlıktan da devam edebiliriz. iki hafta içinde fenerbahçe taraftarı ile ortak bir organizasyon geliştirmek için yeterli bir süre. birçok fenerbahçeli izleyecek o gün orada o maçı; bir organizasyon ile içlerinde fenerbahçe formalarıyla gelmelerini sağlamalı ve maç sırasında formalarını üstlerine giyerek izlemelerine müsaade etmeliyiz. bize hayvan muamelesi yapan federasyon yönetimine tokat gibi bir cevap olur bu. şimdi bu olayın olurunu bir tartışmalıyız burada.

    edit: yahu tamamen benim fikirlerim bunlar, bana ne medyadan; uzun zamandır gazete alıp okumuyorum, sözlüklerde link verilmediği sürece de açıp spor haberlerine bile baktığım yok. savaşa mı gidiyoruz ayrıca, nedir bu tavır? biz ne zaman tansiyonu düşürdük ki sahamızda, tansiyon gayet yüksekti her maçta ama o stattaki şerefsizlikler hiç yapılmadı tabii. bir tek 2007'de bir istisna oldu, onda da haklı nedenlerimiz vardı. dikkat ederseniz bir daha cesaret edemediler o şerefsizliklere. biz bu hareketi kendimiz için değil futbol için yapmalıyız. ama boşa kürek çektiğimi biliyorum, size laf anlatılmaz. vurup kırmak * sadece sahada olmalı, tribünde gayet kol kola izleyebiliriz maçı. illa enseye tokat göte parmak olalım diye istemiyorum bunu, mesaj vermek için yapılmalı sadece.

    bir de şikeciler de bilmem ne diye söylemişsiniz. aziz şike yaptı ama hala aziz'in sadece şike için içeride tutulmadığını göremeyecek kadar gözünüz kör mü? siz galatasaray'ın hiç şikeye karışmadığını falan mı düşünüyorsunuz? ben gönül rahatlığıyla söyleyemiyorum mesela bunu, yönetici takımı aynı otun laciverdi oluyor genelde. yani şike için "biz şike yapmadık!" diye ağlayan fenerliyle sonuna kadar tartışırım ama "politik sebeplerden ötürü içeride aziz" diyen fenerlilere de hak veriyorum. sapla samanı ayırmanız dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın