• 96
    aramaya inandim ve buldum dedigim ba$liktir.

    $imdi neden bu ba$ligi aradim sorusuna gelelim. aradim, çünkü canim sikkin, moralim bozuk, cereyan kesik, tadim tuzum kalmadi anliyacagin sözlük.

    acayip $eyler oluyor lig de. sezon zaten $ike iddialari ile geç ba$ladi. sonra mehmet ali aydinlar diye biri çikti, ilimizdi kinit yik, dedi, zaten yerlerde sürünen türk futbolunu tekrardan ayaklar altina aldi. derken acayip olaylar olmaya ba$ladi ve bu acayiplikler nedense ekseriyetle fb maçlarina denk geliyordu. insan ister istemez - zira göz var nizam var - ulan resmen kollaniyor bunlar be, diye dü$ünüyordu.

    elle, kolla atilan goller, tuhaf tuhaf çikan kirmizi kartlar..

    sonra bu negatif elektrik milli maçlara da yansidi.

    zaten antipatik bir takim olan fenerbahçe, ba$kaninin ve bazi yöneticilerinin içeride olmasina ragmen, hala küme dü$ürülmemesinden dolayi artik iyice tahammül edilemez olmu$tu.

    yani özet geçmek gerekirse, zaten yerlerde sürünen türk futbolu, $ike iddialari ile iyice yerin dibine batmi$ ve federasyon, ne $i$ yansin ne de kebap mantigi ile hareket ettiginden, saglikli kararlar alamayarak, türk futbolunu içinden kolay kolay çikilamayacak bir kaos a sürüklemi$ti.

    entry iyice uzamaya ba$ladi. demek istedigim, son besiktas maçindan* sonra iyice sogumaya ba$ladim futboldan. sahaya yagan çakmaklar, koyu renkli oldugu için bir futbolcunun irkçi tezahüratlara ugramasi, sonra kalkip, biz çok sagduyuluyuz, gerekirse soyunuruz falan tiyatrolari. türk futbolundan resmen igrenmeye ba$ladim.

    marka degeriymi$. ne, çay markasi galiba???

    ayriyeten, ukdeyi ilovedonut kişisi 30 nisan 2011 saat 16:56 sularında vermiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın