• 19
    arkadaşlar bu kadar olmaz. bu olmadı işte. türkiye gerçeği bıkbıkbık diye kafa siken insanlara sabrettiğimiz yeter. bejeke tvde yayın yapan ortadaki adamı dedelerdeki ortadaki adamdan farksız yapmayacaksak bizden adam olmaz. bizim forma sevgimiz sevdamız aşkımız her şeyimiz yalan o zaman. eğer buna da susacaksak, sesimizi çıkarmayacaksak köşeye çekilip oturalım dilencilik yapalım. bu bardak taştı artık. yapılan bu galatasaray düşmanlığından artık düşmanlığı da gerçi nefretinden bıkmayan kim var allah aşkına.

    kimisi çıkar milli takımın renkleri sarı kırmız'dır der ötekisi atıla onca yabancı cisme sesini çıkarmaz bizim bi gol vardı ben böyle bi şey görmedim neden vermedi der. nasıl bi ülkede yaşıyoruz anlam veremiyorum. teknik direktörü açıklama yapar burak giray oynamadı diye demezki bilerek sarı kart yiyen karakersizler vardı tribünün anasını bacısını bırakmayanlar vardı demez.

    bu önemli bi konudur arkadaşlar. bu futbolda yeri olmayan bi şeydir. ne demek nat geo wild da eboue'den çok var. yemin ederim iğreniyorum insanlığımdan. bu bizim değil fenerbahçeli bi oyuncuya yapılsaydı yine aynı tepkiyi gösterirdim.

    bu iğrençliğin üzeri örtülürse allah belamızı versin.

    ilgili video: http://www.youtube.com/watch?v=4pFwTtK4Z7w
App Store'dan indirin Google Play'den alın