resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1869
    arkadaşlar, sözlük yazarları, renktaşlar, değerli okurlar...

    rıdvan dilmen'in şike olayları patlak verdiğinden itibaren sinirleri ve psikolojisi bozulmuş, laçkalaşmış, zaten olmayan objektifliği ve tarafsızlığı iyice ayyuka çıkmıştır. hem galatasaray hem de diğer takımların oynadığı futbol, futbolcuları taraftarları hakkında ama özellikle bizimle ilgili olur olmadık saçma sapan yorumlarda bulunup hepimizi kışkırtıyor ve sinirlendiriyor.

    ''türkiye'yi avrupa'da tek temsil eden takım beşiktaş'' dedi geçenlerde, trabzonspor hem yöneticiler olarak hem 2. başkan olarak hem de taraftar ‘’hooop orda bir dur bakalım rıdvan efendi’’ dedi çıktı açıklmalaarını yaptı zatı muhterem de ''yanlış anlaşıldım özür dilerim vıyvıy gıygıy'' sünepe bir şekilde geri vites yaptı...

    kulüp merkezi
    genel sekreterlik
    selçuk rıza iren

    ali sami yen spor kompleksi
    türk telekom arena stadı
    huzur mah. 34415 seyrantepe
    şişli - istanbul

    telefon : 0 212 305 19 05 / 305 19 01
    faks : 0 212 273 28 59
    info@galatasaray.org

    lütfen kulübümüze herkes faks ve e-mail göndersin ve hem ntvspor hem de ridvan dilmen yaptıkları subjektif yanlı hem de yanlış yorumlar sebebiyle klüp bazında protesto edilsin... çarşamba günü ''kamuyouna duyuru'' başlığı altında...

    ''ntvspor kanalında yorumcu olarak çalışan eski fenerbahçe futbolcusu rıdan dilmen hem stadımızda oynanan hırvatistan maçı esnasında ve sonrasında hem de hafta sonu oynanan beşiktaş - galatasaray derbisi sonrasında maksadını aşan, taraftarımızı ve futbolcularımızı hem hedef gösteren yorumlarda bulunarak galatasaray üzerinden prim yapmaya çalışmaktadır.

    kendi oynadığı ve taraftarı olduğu kulübün futbolcuları olan emre belözoğlu ve volkan demirel hem kendi takım taraftarlarına ve takım arkadaşlarına hem başka takım taraftarlarına hem de milli takımı desteklemeye gelen taraftarlara ana avrat söverken tepki koyamayan eleştiremeyen yanlıştır diyemeyen rıdvan dilmen futbolcumuz eboue’ye atılan yabancı maddeler sebebiyle yaşanan olaylar neticesinde ‘’ben eboue’nin yerinde olsam maçtan sonra evde maçı izlerken yaptığımdan utanır kanal değiştiririm’’ demiştir.

    emanuel eboue maç yorumu yapsaydı eğer, insanların saçı olmamasıyla kel oluşuyla dalga geçip kendinden yaşça oldukça büyük teknik direktörlerle dalga geçip her cümlenin sonuna da okkalı bir küfür sallasa (bkz. 29 ekim 2005 galatasaray – tromso maçı) (gbkz: http://www.youtube.com/watch?v=4NVqc4Z3tks ) biz de eminiz ki eboue kirlettiği bu meslekten ve yaşadığı rezillikten ötürü kendisinden utanır ve bir daha yorumculuk yapmayı düşünmezdi, ama gelin görün ki herkes aynı kişiliğe ve karaktere sahip olamıyor.

    yukarıda ses kaydını da dinleyeceğiniz gibi, zaten günlük yaşantısında her cümlesi her yorumu küfürle biten bir yorumcunun, küfür eden fenerbahçeli futbolcuları eleştirmemesi ve de haklarında yorum yapmaması bizi maalesef şaşırtmamıştır.

    55.000 kişinin geldiği bir milli maçta yapılan protestolar için ‘’bunlar bu stadı yapanı da yuhaladılar’’ diyerek tartışmayı siyasi boyuta çekmeye çalışan ve direk galatasaray taraftarını hedef gösteren rıdvan dilmen’in yorumcu olarak çalışması gereken kanal yalnızca ve sadece fb tv olabilir. kanal olarak ya bundan sonra yorumcunuzun yapacağı yorumlarda objektif gerçekçi ve tarafsız olmasını sağlayınız ya da ntvspor olarak tarafsız yayın yapamadığınız gerçeğini artık kabul ediniz.

    en kısa sürede yayıncılık çizginizi düzelteceğinize inanıyor, düzeltmediğiniz takdirde galatasaray spor klübü olarak gerekli önlemleri alarak takımımızı haksız yere karalamaya çalışanlardan tek tek hesap soracağımızı bir kez daha tekrarlamak isteriz.’’

    diye bir açıklamayı görmek isterim… eğer siz de görmek sitiyorsanız klübe hem fax hem de mail yoluyla ulaşın, ulaşın ki bu kişilik karakter yoksunları galatasaray adını ağızlarına alırlarken bundan sonra iki kez düşünsünler…
App Store'dan indirin Google Play'den alın