resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 415
    kendi futbolcularının yaptıklarını savunmak adına, üstü kapalı şekilde başka takımın futbolcularına laf giydirme uğraşı içerisine giren teknik direktör. ''adam'' falan diyorlar kendisine.

    emre'nin sahada estirdiği terör kendisi için sorun teşkil etmiyormuş. milli takımda kendi futbolcularına verilen tepkiler, iki-üç gün sonra sakatım diyerek ikinci hırvatistan maçına çıkmayan oyunculara yöneltilirse, kendi futbolcuları da daha soğukkanlı olabilirlermiş. üstü kapalı mesaj gönderiyor basın toplantısında. her fenerli gibi, kendi camiasının mensuplarının pisliklerine yapacak açıklama bulamayınca, başka yerlere fırlatıyor zehirli oklarını.

    evet evet... milli takımın, türk futbolunun bugünkü acınası halinin, emre'nin bu şizofrenik davranışlarının sorumlusu hep burak yılmaz. ah o burak yılmaz yok mu, nasıl bir kazıksa size, hala çıkartamadınız! burak ikinci maçta oynasaydı ne olacaktı? takımının maçında kıçıyla top stop edip, milli maçta kovalığa terfi eden kalecinin yediği golleri burak mı çıkarmak zorunda? kendi takımının maçlarında şimşekler çaktıran sağ bekinin milli maçta yediği haltları burak mı temizlemeli? o sağ bekin, ''sakatlık bahaneleri'' sunmayıp aramıza katıldığı zamanlarda hangi önemli katkıyı vermiş milli takıma?

    bir teknik direktör, başka takımın futbolcusuna üstü kapalı laf giydirecek kadar düşmemeli be! fenerbahçeli bile olsa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın