resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 880
    http://www.youtube.com/watch?v=bXiJwGYVa4g

    adresinden arjantin milli futbol takımı ve barcelona formaları ile şu ana kadar kullanmış olduğu penaltılar görülebilir. şahsen, penaltı vuruşlarını topu kalecinin ulaşamayacağı yere göndermekten ziyade topa koşarken yaptığı vücut hareketleri yanıltarak ters köşeye yatırmak suretiyle değerlendirdiğine kanaat getirdim. çok da yüksek bir yüzdeyle başarılı olmamasının* yanı sıra görsel olarak da pek bir keyif vermiyor bu atış şekli.

    yahu dünyanın en yetenekli oyuncularından birisin, videoda da görüleceği üzere yere hemen devrilmeyen biraz akıllı bir kaleci yüksek ihtimalle kurtarıyor bu vuruşları, vursana hepsini doksana ne bileyim... genç yaşına rağmen kaçırmış olduğu 6 penaltı fazla geldi bana... alex bile ehem öhöm :) tamam be şaka...

    cristiano ronaldo da bu konuda pek parlak sayılmaz, o de yeteneklerine rağmen aman aman penaltı kullanmayanlardan... frikikleri daha etkili hatta o derece... kaka da öyleydi aslında, hatta juninho da... iyi penaltı atmak ile iyi frikik kullanmayı aynı potada birleştirmek zor bir şey demek ki... ki messi'nin frikikleri de çok ön planda değildir... her ikisinde de süper bir isim olarak zidane'ı tek geçerim sanırım.

    neyse, messi bu sefer üzdü...
App Store'dan indirin Google Play'den alın