• 207
    eleştirirken zırvaladığımız gözümüzü kapatıp sövdüğümüz taraftar grubudur. kendilerini sevmem en ofsayt entrym kendilerine sövdüğüm entrymdir neden olduğunu hala anlamadığım bir şekilde. ama van'a yardım konusunda lüzumsuz laf kalabalığı yapıyoruz.

    neymiş 30bin atkı mı soğuktan koruyacakmış? ulan o zaman ben bitane mont göndermiştim onu geri alayım hazır bütün van anamı s.kmeden... bu işin azı çoğu yoktur abi gönlünden kopan neyse onu yaparsın ne diyecekti çarşı "maç çıkışı cüzdanları atıyoruz" mu diyecek? maça gelmiş kimsenin acımayacağı en basit şey atkıdır sen formanı sahaya atar mısın? ayakkabını? montunu? pantolonunu? eh en basit en akla gelen şey atkı veya eldivendir.

    gösteriş kısmına takılmış bazı arkadaşlarımız. bu ülkede televizyonlarda yardım geceleri düzenlenir ve o geceyi sunanlar dahil herkes toplandığı iddia edilen meblanın %30-40ı ele geçse kendilerini başarılı sayarlar. öyle yavşaklar var memlekette. bu adamlar da naif bir şekilde reklamlarını yapıyorlar ama asıl dikkat çektikleri şey "yardım etme" gereği. ultraslan böyle bir organizasyon yapsa ve ben o maçta bulunamasam bir şekilde ulaşır atkı verirdim mesela galatasaray taraftarı olarak.

    eleştirirken biraz at gözlüklerini çıkartalım sırf rakip diye yaptıkları işi basit görmeyin. ha isimlerine sövün takımlarına sövün ama yaptıkları işe saygı duyun. yoksa sokayım çarşısına gelip ali sami yene küfretmiş çapulcular.

    not: biliyorum bu entry de en ofsayt olucak amk ironiye bak galatasaray sözlükte iki en ofsayt entrymin biri çarşıya sövdüğüm biri övdüğüm için ofsayt.
App Store'dan indirin Google Play'den alın