resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Celje
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 544
    hakkında herkesin aklında olan ama söylemeye dilinin varmadığı bir düşünce var. bu adam daniel guiza'dan bile daha kötü ispanyol futbolcu olduğu. ligin ilk 10 haftalık periyoduna baktığımızda riera 10 üzerinden puan vereceksek en fazla 2 puan alır. bu 2 puanın birisi 1 asist yaptığı için diğeri ise efendi, düzgün bir adam olduğu içindir. bunun dışında henüz bir artısı yok.

    yeni bir ülkeye gelmiş, yeni takım, yeni arkadaşlar, yeni forma, vs.. herşey yeni ama futbol aynı futbol. takım arkdaşlarıyla alışamadı diyoruz olabilir ama bu pres yapmasına veya şut atmasına engel değil. henüz ne güzel bir ortasını, ne güzel bir şutunu, ne güzel bir mücadele örneğin görebildik. bundan sonrası için hiç ama hiç ümit vermiyor.

    eski riera iyiydi. liverpool'daki riera baya iyiydi. hatta bir liverpool maçı seyrederken keşke riera bizde olsa demişliğim bile var ama o riera'dan eser yok. ikizi filan olmasın bizdeki. *

    yıllık ortalama 3 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme imzaladık. tam anlamıyla skandal. eee transferin son gününe kalırsan böyle kol gibi bir kazık girer bir tarafımıza.

    bir mucize olsa yukarıda yazdıklarımı afiyetle yesem. göstereceği performans bana büyükçe bir kapak olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın